تحت رعاية عطوفة مدير التربية و التعليم للواء الجامعة عبد الحكيم الشوابكة ، تمّ تكريم الطّالبات الفائزات بجائزة الملك عبدالله للياقة البدنية من الصف السابع -الدورة السّابعة عشرة- على مستوى المملكة الأردنية الهاشمية ؛ حيث حصلت الطالبة سيما أبو ريشة على المدالية الذّهبيّة ، فيما حصلت الطالبتان ياسمين شكوكاني، و زينة داود على المدالية البرونزية.
Under the patronage of his excellency the Director of Education for Al-Jami’a District, Abdulhakeem Al-Shawabka, the IPA winners of the King Abdullah Physical Fitness Award – 17th edition / Kingdom level – from grade seven were honored.
Student Sama Abu Risha received her gold medal, while students Yasmeen Shkoukani and Zeina Dawood received their bronze medals.